26 augustus, Eerste schooldag.

De eerste schooldag zit erop. Hij was warm maar erg goed. Fijn om weer met elkaar op school te zíjn.

We hebben de dag met elkaar afgesloten op de trap. Kennis gemaakt met de nieuwe kinderen en juf Johanna de onderwijsassistent in groep 2 en meester Erik de meester die straks het verlof van juf Margriet in groep 7 gaat vervangen.

Tot slot met elkaar luidkeels het Korendrager lied gezongen.. een goed begin dus.....

Handleiding Mijn School
Hier vindt u de handleiding van het ouderportaal. We raden u aan deze te downloaden en op te slaan op uw pc en/of deze uit te printen. Staat het antwoord dat u zoekt er niet bij, stuur dan een e-mail naar de helpdesk s.dewitte@cbo-nwf.nl. Geef een korte omschrijving van het probleem. Vermeld ook uw telefoonnummer, zodat er contact met u opgenomen kan worden. U kunt op maandag ook altijd even bellen of bij ons op school langskomen.