13 december, Brandoefening

12 december is er 's avonds op de Korendrager een grote brandoefening gehouden. Op de verdieping was een hevige rookontwikkeling ontstaan. In de ruimte van de verwarmingsketels zat een monteur ingesloten en een aantal kinderen kon de klas niet uitkomen. De school moets ontruimd worden en de ouders en kinderen moesten op een aangewezen plaats blijven staan. Dat viel nog niet mee want iedereen wilde eigenlijk meteen weer naar binnen om de kinderen die binnen, zaten eruit te halen. Het was voor de BHV-ers een hele klus om deze ouders buiten te houden. Spannend maar gelukkig is het allemaal goed af gelopen.  Namens de brandweer mag ik iedereen bedanken voor hun hulp en aanwezigheid. Zij geven aan een heel goede oefening te hebben gehad. Zeer vermoeiend en ingewikkeld voor hen. Voor ons was het ook erg leerzaam. Goed om het eens van deze kant te bekijken.

26 augustus, Eerste schooldag.

De eerste schooldag zit erop. Hij was warm maar erg goed. Fijn om weer met elkaar op school te zíjn.

We hebben de dag met elkaar afgesloten op de trap. Kennis gemaakt met de nieuwe kinderen en juf Johanna de onderwijsassistent in groep 2 en meester Erik de meester die straks het verlof van juf Margriet in groep 7 gaat vervangen.

Tot slot met elkaar luidkeels het Korendrager lied gezongen.. een goed begin dus.....

Handleiding Mijn School
Hier vindt u de handleiding van het ouderportaal. We raden u aan deze te downloaden en op te slaan op uw pc en/of deze uit te printen. Staat het antwoord dat u zoekt er niet bij, stuur dan een e-mail naar de helpdesk s.dewitte@cbo-nwf.nl. Geef een korte omschrijving van het probleem. Vermeld ook uw telefoonnummer, zodat er contact met u opgenomen kan worden. U kunt op maandag ook altijd even bellen of bij ons op school langskomen.