8 juli, Kunstwerk

Vanmiddag is het nieuwe kunstwerk onthuld.Totempalen met allerlei verschillende koppen zoals de kinderen van de bovenbouw deze gemaakt hebben het afgelopen schooljaar.

Met dank aan deze beide vaders die er ook veel plezier aan hebben beleefd.

Hiermee wil ik gelijk alle ouders, opa's en oma's bedanken die hebben geholpen bij de verschillende workshops op de woensdagen het afgelopen schooljaar.Het was elke keer weer een plezier om naar te kijken en de reacties van de kinderen zijn heel elke week weer heel positief.

Handleiding Mijn School
Hier vindt u de handleiding van het ouderportaal. We raden u aan deze te downloaden en op te slaan op uw pc en/of deze uit te printen. Staat het antwoord dat u zoekt er niet bij, stuur dan een e-mail naar de helpdesk s.dewitte@cbo-nwf.nl. Geef een korte omschrijving van het probleem. Vermeld ook uw telefoonnummer, zodat er contact met u opgenomen kan worden. U kunt op maandag ook altijd even bellen of bij ons op school langskomen.